Izvor: Novosti
02.09.2021 u 12:44
0

POKLONI ZA ZEMUNSKE ĐAKE! Prvaci iz 20 škola dobili rančeve i školski pribor!

Gradska opština Zemun je za 1863 đaka prvaka iz 20 škola na teritoriji ove opštine obezbedila rančeve i školski pribor.

PROČITAJTE JOŠ: REKONSTRUISANO 177 škola u Srbiji, u rekonstrukciju uloženo više od 20 milijardi dinara

Iz ove lokalne samouprave poželeli su srećan početka godine svim nastavnicima, profesorima, učenicima, a pogotovo prvacima.

PROČITAJTE JOŠ: AMSS APELUJE: Oprezno vozite oko škola!

– Verujem da ćemo se svi ponašati odgovorno kako bi našoj deci omogućili da nesmetano idu u školu, da imaju časove 45 minuta, da mogu da prate nastavu „licem u lice“, da se druže, da imaju vanškolske aktivnosti i da se bave sportom i rekreacijom – navode iz ove lokalne samouprave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter