Izvor: Telegraf
02.09.2021 u 21:19
0

MIRKO ŠIJAN NE ODVAJA SE OD SINA ZORANA: Novom fotografijom raznežio fanove!

– Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu – rekla je Goca.

Mirko Šijan i Bojana Rodić su nedavno dobili sina Zorana, a ponosni otac se ne odvaja od svog naslednika i svakodnevno uživa u ulozi oca.

PROČITAJTE JOŠ: EVO KAKO IZGLEDA DEČKO MONIKE BELUČI: mlađi je od nje čak 18 godina. (FOTO)

Naime, otkad je postao otac, Mirko je svu svoju pažnju posvetio sinu, a sada je na svom Instagram nalogu podelio novu fotografiju i raznežio mnoge.

Sin pevačice Goce Božinovske, u svojoj ruci je držao stopalo naslednika, čime je raznežio sve obožavatelje.

mirko sijan

Inače, Goca Božinovska je nedavno otkrila da je Mirko sjajan otac.

– Super se snalazim u ulozi bake. Za Mirka su svašta pričali, i da će biti problematičan i da se neće snaći u ulozi oca, ali je on najbolji tata na svetu. Nisam ni sumnjala u njega. Sve on zajedno sa Bojanom radi, imaju lep dogovor on i ona. Apsolutno im moja pomoć ne treba. Verujte da se Mirko budi usred noći i pomaže oko bebice. Ja sam im rekla, šta god im bude trebalo tu sam – rekla je Goca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter