Izvor:
10.03.2019 u 14:52
0

SIMIĆ JASAN: Srušićemo Hardinajevu vladu ako opozicija obezbedi 51 glas!

Srpska lista spremna je da glasa za obaranje vlade Ramuša Haradinaja, ako opozicija obezbedi 51 poslanički glas u skupštini Kosova, izjavio je poslanik Srpske liste Igor Simić.

Kako se navodi, Simić je izjavio da će se vratiti u Skupštinu Kosova u trenutku kada opozicija prikupi 51 potpis za smenu vlade.

On je dodao da Srpska lista nije u kosovskom parlamentu, jer želi da bude sa svojim narodom, a ne da svojim prisustvom daje legitimitet skupštinskim sednicama, "jer su oni formirali vojsku sa 107 glasova".

"Šta bismo uradili sa 9 procenata, ili 10 glasova? U Skupštinu ćemo ući čim parlamentarna opozicija prikupi 51 potpis za pad Vlade", rekao je Simić.

Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter