Izvor: republika
08.09.2021 u 16:08
0

DELIJE I GROBARI U PROBLEMU: Uskoro sednica Kriznog štaba

Crvena zvezda i Partizan sledeće nedelje startuju u grupnim fazama evropskih takmičenja, a Delije i Grobari strepe uoči sednice Kriznog štaba.

PROČITAJTE JOŠ:Japanci ODUSTALI od organizacije SVETSKOG PRVENSTVA

Naime, brojevi zaraženih i preminulih u Srbiji konstantno rastu, pa je izvesno da će biti usvojene nove mere u cilju suzbijanja pandemije.

U prvom redu, očekuje se smanjenje broja osoba koje se smeju okupiti na jednom mestu, sa sadašnjih 500.

PROČITAJTE JOŠ:RONALDOVA PROCENA: Fudbal nije matematika, PSŽ-u nije garantovana titula

Dodatno, naš portal je već najavio uvođenje Covid propusnica. Kod Večitih rivala postoji bojazan da će biti dodatno ograničen broj navijača na stadionima, a videćemo kako će to biti sprovedeno u praksi, s obzirom na činjenicu da se karte za mečeve Lige Evrope i Lige konferencije uveliko prodaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter