Izvor: Informer
08.09.2021 u 17:07
0

OGLASIO SE REPREZENTATIVAC SRBIJE FILIP KOSTIĆ: Mnogi mi duguju izvinjenje!

Srpski reprezentativac Filip Kostić oglasio se nakon nemilih događaja između njega i Ajntrahta.

PROČITAJTE JOŠ:SVETSKI FUDBALSKI REKORD:Kao krivac za najbrže skrivljen penal svih vremena u anale ulazi golman Madagaskara Melvin Adrijen!

Bio je Filip Kostić tokom leta na izlaznim vratima Ajntrahta, ali je njegov transfer u Lacio propao poslednjih dana prelaznog roka pod nerazjašnjenim okolnostima. Šuškalo se da su čelnici Ajntrahta „petljali“ i prevarili Rimljane, te im dali pogrešnu mejl adresu na koju da pošalju ponudu. 

Kostić je želeo da ode iz Bundeslige i oproba se u Seriji A, kod novog trenera, u novom klubu, ali u Frankufrtu nisu bili spremni da mu izađu u suset. Srbinu to nije prijalo, a nemački mediji su javili da je Kostić stupio u štrajk i da odbija da nastupa i trenira za Ajntrahtom. 

Ipak, Kostić se danas prvi put oglasio povodom haos koji je nastao krajem avgusta, a u kratkoj poruci na Instagramu rekao je da je javnost pogrešno informisana, te da nije bilo reči o štrajku. 

PROČITAJTE JOŠ:DELIJE I GROBARI U PROBLEMU: Uskoro sednica Kriznog štaba

– Volim AJntraht i zahvalan sam na svemu što ovde imam. Nisam bio psihički spreman da nastupim protiv Arminije, ali to nije bio štrajk! Želeo bih da se izvinim navijačima koji su pogrešno informisani, kao i da se zahvalim timu na podršci. Neki ljudi mi duguju izvinjenje, ali nemamo vremena da se borimo sa tim jer je pred nama teška sezona. Ostajem mentalno jak i nastaviću da se borim za klub jer sam potreban timu. Ajntraht Frankfurt iznad svega – napisao je Kostić na svom Instagramu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter