Izvor: Kurir
09.09.2021 u 08:19
0

NEVEROVATNO: Igraču menadžer KUPIO mesto u reprezentaciji BiH

Uticaj menadžera na sastavljanje timova u klubovima i reprezentacijama odavno je tema na ovim prostorima.

Često se u javnosti i među navijačima može čuti kako pojedini igrači igraju samo zahvaljujući svojim menadžerima.

PROČITAJTE JOŠ: KVALIFIKACIJE ZA KATAR: Španija RAZBILA tzv. Kosovo, Englezi i Poljaci remizirali

Tako je ovih dana izbio skandal u Bosni i Hercegovini jer lokalni mediji tvrde su imali uvid u prepisku u kojoj se jedan poznati fudbalski menadžer hvali kako je završio posao za svog klijenta koji će, prema onome što stoji u prepisci, dobiti priliku da igra na utakmici Bosna i Hercegovina – Kostarika, meču koji je odigran 27. marta ove godine.

Fudbalski agent unapred je znao kada i kako će njegov klijent zaigrati u državnom dresu, a za to je, kaže, i platio nekome u Fudbalskom savezu BiH.

„Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Bar poluvreme! Tako sam dogovorio i kaparu dao“, stoji u delu prepiske.

PROČITAJTE JOŠ:  Japanci ODUSTALI od organizacije SVETSKOG PRVENSTVA

O ovoj temi je govorio i dugogodišnji golman selekcije Asmir Begović, koji je selektora Ivajla Peteva, čelnike FS BiH Vicu Zeljkovića i Zvjezdana Misimovića nazvao „kriminalcima“.

Pregledavajući dalje dopisivanje, jasno se može uočiti kako je fudbalski agent pre vremena takođe upoznat i sa pozivima drugih reprezentativaca, koji nisu njegovi klijenti, što ukazuje na uvezanost sa ljudima koji vladaju fudbalom u BiH.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter