Izvor: Srbija Danas
09.09.2021 u 08:46
0

SVI MISLE DA JE AROGANTAN, ali kakav je RONALDO ZAISTA?

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted. Dugo se spekulisalo da bi mogao da završi u „plavom“ delu grada, ali je ipak Portugalac poslušao srce i vratio se u klub koji je napustio pre 12 godina.   

Od trenutka njegovog povratka, u gradu vlada ogromno uzbuđenje, a o Portugalca je govorio i Nik Bat, nekadašnja zvezda Junajteda. Pomenuo je i nekadašnjeg fudbalera Partizana Erika Đembu-Đembu. 

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATNO: Igraču menadžer KUPIO mesto u reprezentaciji BiH

– Erik Đemba-Đemba i on su došli zajedno, pa su i često bili zajedno van terena. Bili su sjajni prijatelji, pa nismo morali previše da se trudimo da se Ronaldo prilagodi. Bilo je u toj postavi tako dobrih ljudi. Svi smo bili veoma bliski, pomagali smo jedan drugom i na terenu i van njega – istakao je Bat.

Đemba-Đemba je dok je igrao u Junajtedu govorio o Ronaldu.

PROČITAJTE JOŠ: KVALIFIKACIJE ZA KATAR: Španija RAZBILA tzv. Kosovo, Englezi i Poljaci remizirali

– Ljudi mogu gledati Kristijana na televiziji, ali ne poznaju pravog Kristijana. On je momak koji je imao teško fudbalsko detinjstvo. Gledaju ga na televiziji i misle da je on arogantan tip. Morate da razgovarate sa njim da biste videli kakav je. Kada mi je majka preminula, on me je pozvao i rekao da je tu za mene, da mogu da odem kod njega, da ništa ne brinem jer imam prijatelje. 

Erik Đemba-Đemba je za Partizan igrao 2013. godine i zabeležio je 16 nastupa u dresu crno-belih. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter