Izvor:
10.04.2019 u 19:41
0

MILOŠ VUČEVIĆ: Sutrašnji skup u Novom Sadu nosi poruku – budućnost Srbije!

Gradonačelnik Novog Sada i funkcioner Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da sutrašnji skup u Novom Sadu na kome će govoriti predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije stranački skup i kampanja SNS-a, već da nosi poruku – budućnost Srbije.

Poruka je budućnost Srbije, poruka je da pričamo o investicijama, da pričamo o otvaranju gradilišta, a ne da ih razbijamo. Poruka je da pričamo stop nasilju – stop nasilju nad medijima, stop nasilju nad ženama, stop nasilju nad demokratijom – rekao je Vučević.

On dodaje da sutra na skupu u Novom Sadu neće govoriti samo članovi SNS, već i predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor, kao i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Kada je reč o vojvođanskim pitanjima, Vučević je rekao da je cilj SNS-a da se Vojvodina "funkcionalno razradi i unapredi prema potrebama koje se tiču građana".

On je dodao da se ne slaže sa stavom da Vojvodina treba da ima zakonodavnu i sudsku vlast, ali da je važno da ima "investicije, autoputeve, tehnološki park".

Ova nova fabrika guma u Zrenjaninu je spas za Banat – poručio je Vučević.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter