Izvor:
11.04.2019 u 15:25
0

Brnabić: Od sastanka u Berlinu nemam velika očekivanja!

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da nema velika očekivanja od sastanka u Berlinu 29. aprila, ali da će Srbija i tamo pokazati da je pouzdan, stabilan i predvidiv partner.

Nemam velika očekivanja. Tamo smo da čujemo šta oni imaju da kažu. Pozicija Srbije se neće promeniti – ako želimo da nastavimo dijalog, ako evropski partneri zele da se nastavi dijalog Beograda i Prištine, onda Priština mora da povuče odluku o taksama – rekla je Brnabić srpskim novinarima u Dubrovniku.

Videćemo šta će reći evropski lideri, ali Beograd će biti tamo, dodala je ona.

Dokazali smo do sada da smo pouzdan, stabilan i predvidiv partner, mislim da se to ceni i to ćemo pokazati i tamo – rekla je premijerka Brnabić.

U Berlinu će 29. aprila biti održan sastanak na kojem će učestovati lideri Nemačke i Francuske Angela Merkel i Emanuel Makron, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Brnabić i predstavnici prištinske administracije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter