Izvor: Blic
09.09.2021 u 14:35
0

DUŠAN TADIĆ NAJBOLJI U HOLANDIJI: Pantela mu uručio nagradu

Dušan Tadić, kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije, zvanično je izabran za najboljeg fudbalera Holandije minule sezone.

Tadić, koji je prošle sezone sa 17 golova i devet asistencija doprineo duploj kruni, pobedio je u anketi ESPN-a u kojoj su glasali kapiteni timova holandske lige.

PROČITAJTE JOŠ: NEVEROVATNO: Igraču menadžer KUPIO mesto u reprezentaciji BiH

Tadiću je na svečanosti u Amsterdamu nagradu uručio Marko Pantelić, a video poruku poslao je i nekadašnji saigrač Matijas De Liht.

– Dušane, ti si sjajan igrač i sjajan momak, pravi vođa na terenu i drago mi je što u Ajaksu to vide. Nadam se da ćeš klubu doneti još mnogo trofeja – rekao je Pantelić, nakadašnji napadač Ajaksa.

PROČITAJTE JOŠ: SVEČANO NA STADIONU RAJKO MITIĆ: Izložba povodom 58. rođendana stadiona Crvene zvezde

De Liht, trenutno defanzivac Juventusa, istakao je da je mnogo naučio od Tadića dok su bili saigrači.

– Ti si jedan od najprofesionalnijih igrača koje sam video, mnogo sam naučio od tebe. Pravi si lider, kapiten i svi te mnogo volimo – rekao je De Liht.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter