Izvor:
14.04.2019 u 07:40
0

MAJA GOJKOVIĆ: U Srbiji ima mesta za sve bez obzira na nacionalnu pripadnost i verska ubeđenja! (FOTO)

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ponovila je jutros poziv na konsultacije svim poslaničkim grupama u utorak, u 10 sati.

Gojković je istakla da je pozvala sve kako bi se započeo dijalog :

– I da razgovaramo o procedurama, o amandmanima, o dopunama dnevnog reda kao i o tome kako bolje da zastupamo građane u Srbiji- izjavila je Maja

Prema rečima Gojkovićeve, ovo je predizborna godina i u zemlji koja je kandidat za članstvo u EU, dužni smo da sprovodimo način izbora kao u drugim evropskim zemljama.

-Nama je Srbija jedinstvena, gde mesta ima za sve, bez obzira na nacionalnu pripadnost i verska ubeđenja-rekla je Gojković.

.Kako je istakla, mesto svim poslanicima je u parlamentu, u debati, gde se rešava deo problema naših građana.

Najavila je da će se po hitnom postupku razmatrati lex specijalis o kreditima u švajcarcima, a zatim i o takozvanom Tijaninom zakonu.

Gojković je rekla da će parlament u narednom periodu razmatrati i održavanje sednice posvećene Kosovu i Metohiji i, kako smatra, dužnost svih poslanika je da prisustvuju i učestvuju u tim debatama.

Izvor: Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter