Izvor:
17.05.2016 u 21:11
0

HAOS U EMISIJI: Žestoka svađa između Ružice i Đoleta, on zamolio produkciju da…!

U toku današnjeg kućnog saveta koji je vodila Ružica, došlo je do žestoke svađe između nje i Đoleta. Naime, polemika se povela oko toga ko je lupao na vrata od tuš kabine njemu i Magdaleni.

Ko god da je to uradio, sram vas bilo. Video bih vas kako bi vam bilo da ste sa svojom devojkom u tuš kabini. Ružice, ne brini nisi uspela da prekineš nas seks, je*ali smo se posle toga i bilo nam je fantastično. A ti idi dr*aj svoju pi**icu, pošto ovde nema dovoljno dobrog je*ača za tebe. Molim produkciju da joj dovede nekog je*ača– vikao je Đole.

Đole je dodao da kad je ušao u kupatilo, bio je oblak dima, i da su tu Anamarija i Ruđica pušile cigare. Anamarija je rekla da je ona pušila, a ne Ružica, dok se Veljkovićeva nije mnogo uznemirila, pa je nastavila da vodi kućni savet i prenosila reči produkcije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter