Izvor: informer
13.09.2021 u 17:30
0

BEKER ZNA ZAŠTO JE NOVAK IZGUBIO: Evo šta Novakov bivši trener ima da kaže o jučerašnjem finalu

Boris Beker smatra da je Novak Đoković izgubio istorijsko finale pod teretom mentalnog pritiska.

Srbin je u Njujorku jurio istoriju, 21. slem u karijeri, kao i kalendarski slem, koji nije viđen od 1969. godine i Roda Lejvera. 

PROČITAJTE JOŠ: I HEROJI PLAČU: Novak je publiku osvojio svojim vrlinama i manama!

– Danil je zaslužio da pobedi. Bio je najbolji igrač u ove dve nedelje, izgubio je samo set  na putu ka prvoj tituli – kazao je Beker, a potom objasnio šta se desilo prvom teniseru sveta.

– Što se tiče Novaka, bio je to meč previše za njega. Mentalno nije bio u stanju da kontroliše emocije. Želeo je da ispiše istoriju, da postane najuspešniji grend slem igrač svih vremena.

PROČITAJTE JOŠ: LAVOVSKA SNAGA: Jelena Đoković krila suze dok je Nole gubio!

Ubeđen sam da će Danil osvojiti još grend slem titula. Mislim da je on najspremniji u toj mladoj generaciji. Zna kako da dobija mečeve, kako da se pripremi za one velike. Morate da ga pobedite, jer ne paniči i nije nervozan. On je korak ispred Stefanosa Cicipasa ili Aleksandera Zvereva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter