Izvor: Happy BSC
30.09.2021 u 08:28
0

Za Beograd velika čast: GORAN VESIĆ UGOSTIO BALETANA HULIJA BOKU!

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda ugostio je baletana Hulija Boku. Tim povodom je rekao:

Prisustvovao sam danas javnom času koji je u Nacionalnoj fondaciji za igru održao čuveni argentinski balet majstor Hulio Boka.

Velika čast što je on ovih dana u Beogradu. Ovde radi s našom decom u baletskoj školi Aje Jung, a posle Beograda odlazi u Milansku skalu gde će postavljati „Don Kihota”. Veoma sam srećan što tako velike zvezde i pedagozi dolaze u naš grad jer su oni uzor mladim generacijama koje od njih mogu da uče, a sa druge strane popularisaće i igru i balet.


Hulio Boka je prvi put u Beogradu i vidim da je pun utisaka, a ima i otvoren poziv od nas da dođe ponovo. Kada imamo dobar i svetski poznat festival, kao što je Beogradski festival igre, onda dolaze najveće svetske zvezde. Ponosan sam na ovaj festival koji će Grad da nastavi da podržava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter