Izvor: ALO
01.10.2021 u 09:51
0

OVO NISTE OČEKIVALI! Bivši muž Emine Jahović otvorio dušu i priznao koje korekcije je imao na svom licu, izjavom ostavio sve u čudu!

Puno se spekulisalo šta je to Mustafa Sandal korigovao na svom licu

PROČITAJTE JOŠ: LUKA RACO IMA NOVU DEVOJKU!

Bivši suprug Emine Jahović, Mustafa Sandal otvorio je dušu u jednom intervjuu i progovorio na temu estetskih intervencija, te priznao da koristi botoks.

PROČITAJTE JOŠ: BRITNI PO KO ZNA KOJI PUT ŠOKIRALA SVET: Pevačica potpuno gola na plaži bez trunke odeće na sebi (FOTO +18)

– Nisam protivnik estetskih prepravki. U poslednje vreme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvek budem fit, a sport je jedan od sastavnih delova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro – tvrdi Mustafa, a potom se osvrnuo i na koji način on gleda na život, s obzirom da je protekli period bio izuzetno buran za njega.

– Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svet. Usredsredite se na lepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je verovati u to – tvrdi pevač, a prenosi pomenuti beogradski medij.

Mnogi su bili začuđeni ovom izjavom budući da turski pevač već dobro izgleda i smatraju da nema potrebe da menja bilo šta na svom licu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter