Izvor: Informer
02.10.2021 u 13:26
0

RONALDU MAMA BRANI DA OŽENI LEPOTICU: Smatra da ga želi samo zbog novca!

Drama u porodici Kristijana Ronalda, prenose španski mediji

Razlog je njegova devojka Georgina Rodrigez.

PROČITAJTE JOŠ:Da li će NOLE braniti titulu u Melburnu?!

Naime, Ronaldo je godinama u vezi sa prelepom Georginom Rodrigez, dobili su i kćerku. Međutim, nisu u braku, a mnogi su počeli da se pitaju zbog čega.

Posebna diskusija na ovu temu pokrenula se posle dokumentarnog filma o Georgini, u čijem trejleru je otkriveno da se i ona nada da će taj dan uskoro doći. Španski i portugalski mediji prenose da sreću kvari i da je za sve kriva majka Kristijana Ronalda.

Navodno, Dolores Aveiro nije oduševljena snajkom Georginom Rodrigez, pa se već godinama protivi braku Ronalda i španske manekenke.

PROČITAJTE JOŠ:SVI PRIČAJU O NJEMU: Bio je to neverovatan pogodak, najlepši i najvažniji u mojoj karijeri

– Dolores ne želi da Kristijano Ronaldo oženi Georginu. Smatra da ga samo želi zbog novca. Isto veruju i njegove sestre i brat – piše španska „Marka“ pozivajući se na dobro obaveštene izvore.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter