Izvor:
28.10.2019 u 12:47
0

MARIĆ O SITUACIJI NA STAROJ PLANINI: Ne postoje uslovi za gašenje požara iz vazduha!

Predrag Marić, načelnik sektora za vanredne situacije apelovao je da se prestane sa spekulacijama u vezi s požarom koji je izbio juče oko 13 časova u mestu Vražja glava na Staroj planini i zahvatio suvu travu i rastinje.

"Napominjem još jednom da nema ugroženog stanovništva, niti objekata, i da su na terenu sva raspoloživa sredstva i ljudstvo Sektora za vanredne situacije koji rade na lokalizaciji požara", naveo je Marić u saopštenju koeje je dostavljeno medijima.

On ističe da trenutno ne postoje uslovi za gašenje iz vazduha zbog zadimljenosti, te samim tim ni za angažovanje letelica u gašenju požara.

Kako je naveo, u intervenciji na izuzetno nepristupačnom terenu trenutno učestvuje 57 vatrogasaca-spasilaca iz Vatrogasno-spasilačkih jedinica Pirot, Dimitrovgrad, Babušnica, Niš, Zaječar, Leskovac, Smederevo, Pančevo i Beograd sa 20 vozila.

Izvor: Tanjug
Foto: twitter.com/citizen_queen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter