Izvor: Srbija Danas
05.10.2021 u 22:00
0

RAJKOVIĆ: ZVEZDA JE S RAZLOGOM NAJVEĆA!

Crvena zvezda je tokom vikenda slavila protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca. Momci sa stadiona „Rajko Mitić“ pobedili su goste rezultatom 3:1, a jedan od gledalaca na tribinama bio je i nekadašnji golman kluba – Predrag Rajković.

PROČITAJTE JOŠ: Otišao fudbaler Crvene zvezde! (Foto)

On je sad „jedinica“ srpske reprezentacije i čuvar mreže Remsa, ali je bez skrivanja oduševljenja izjavio kako se nada da će nekad opet zaigrati za Zvezdu.

– Ja sam svaku utakmicu u ulozi navijača. Gledam i kad mogu ispratim svaku utakmicu. Namestilo se tako da prvi put otkako sam otišao mogu da gledam Zvezdinu utakmicu. Prošlih puta kada sam dolazio u Beograd nisam mogao, tako da sam se sad veoma obradovao. Navijači su ostali kao i uvek najbolji, a u klubu se dosta toga popravilo od perioda kada sam ja bio i sve je mnogo bolje sada, Zvezda je s razlogom najveća. Naravno, voleo bih da jednog dana ponovo zaigram za Crvenu zvezdu – rekao je Predrag Rajković.

Između stativa Rajković će ponovo imati posla u subotu kad reprezentacija Srbije gostuje Luksemburgu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter