Izvor:
23.05.2016 u 03:03
0

ZAŽALIO ZBOG SVEGA: Evo šta je MLADEN rekao nakon što je izašao iz IZOLACIJE!

Mladen Vuletić se posle 24 sata provedenih u izolaciji vratio među ostale učesnike zabavno – humorističkog programa "Parovi"i to pognute glave. Njega je produkcija Hepi televizije kaznila izolacijom zbog agresivnog ponašanja pod dejstvom alkohola na sinoćnoj žurki, na kojoj je Dalila, njegova devojka izvukla deblji kraj, s obzirom da su se posvađali u dvorištu i da joj se on tada unosio u facu.

Takođe, Mladen je izgovorio Dalili ružne reči, nakon kojih je ona preplakala ceo dan, a više o tome pročitajte OVDE. Kada je ušao na vrata luksuzne vile, spustio je glavu i promrmljao:

Želim da se izvinim svima koje sam uvredio, a posebno Dalili. Alkohol je uradio svoje, bio sam sto puta pijan, ali nikada se nisam tako ponašao. Žao mi je, obećavam da alkohol do kraja rijalitija neću okusiti – rekao je promuklim glasom Crnogorac.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter