Izvor:
23.05.2016 u 03:24
0

PRODUKCIJA JE TAKO ODLUČILA: Bojana saopštila šta će biti sa MLADENOM!

Pošto se unosio u facu Dalili Moreno, a to je strogo zabranjeno, Mladen Vuletić je završio u izolaciji, ali ga nije sačekala samo ta kazna.

Voditeljka Bojana Ristivojević saopštila je Mladenu koji se večeras vratio iz izolacije da je produkcija odlučila šta će sa njim uraditi.

Mladene, zbog agresivnog ponašanja usled alkohola produkcija je odlučila da budeš direktno nominovan za sledeće izbacivanje s obzirom na to da si večeras među nominovanim takmičarima. I za Nikolu važi ista kazna. Takođe, odbija vam se 300 evra od honorara, a u izolaciji si već bio. Pored toga, tebi je zabranjeno konzumiranje alkohola do kraja rijalitija – saopštila je Bojana, a Mladen se složio oko toga.

Pogledajte OVDE šta je rekao kada je izašao iz izolacije.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter