Izvor:
23.05.2016 u 13:41
0

NOĆAS SE OPUSTILA: Ružica se sa Brendonom i Nikolom…!

U vili "Parova" sinoć je bilo izbacivanje, a ko je ispao, možete OVDE da pročitate. Nakon toga, učesnici su se opustili, pa se tako Ružica jurila sa momcima po vili.

Ona je vikala na Nikolu zato što ju je uhvatio za grudi, a potom ga je jurila po dvorištu. Njih dvoje su smejali sve vreme, a izgleda da je Ruški ovo prijalo s obzirom na to da nije skidala osmeh.

Nakon toga je i Brendon izašao u dvorište samo u boksericama, a potom je Dalila pokušala da mu skine donji veš kada su bili u kupatilu. Onda im se i Ružica pridružila, pa se tako ljubila, grlila i skakala sa Brendonom. Verujemo da je sve ovo bilo drugarski između njih, a ono što je sigurno jeste da su se dobro zabavili.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter