Izvor: HappyBSC
06.01.2020 u 20:34
0

NOLE IZJEDNAČIO SA FRANCUZIMA Počišćen Monfis, na redu su dublovi (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Gaela Monfisa sa 2:0 (6:3, 6:2) u drugom meču 2. kolu A grupe ATP kupa u Brizbejnu.

Novak je tako izjednačio rezultat u ukupnom skoru sa Francuzima pošto je ranije danas Dušan Lajović poražen od Benoe Pera sa 6:2, 6:7 (6:8), 6:4.

Odluka o pobedniku ovog duela pašće u dvoboju dublova koji sledi odmah nakon Novakovog meča.

TOK MEČA: 

DRUGI SET: 

6:2 – Kraj meča! 

5:2 – Monfis osvaja gem, sada Nole servira za pobedu i izjednačnje sa Francuzima! 

5:1 – Nole je spasao devetu brejk loptu, tačnije peti gem u ovom meču u kome je spasao brejk loptu. Samo gem ga deli od pobede. 

4:1 – Novak gazi ka pobedi samouvereno i sigurno! 

3:1 – Novak je lako potvrdio brejk! Polako idemo ka izjednačenju sa Franzucima!

2:1 – BREJK! Novak je iskoristio i drugu brejk loptu na meču i sad ima gem prednosti! Francuz je propustio čak 8 brejk loptI! 

1:1 – Novak je ponovo spasao brejk loptu i tako izjednačio rezultat! 

0:1 – Posle puno borbe i drame Monfis dolazi do gema i vodi i u drugom setu! 

PRVI SET:

6:3 – Uspeo je Novak da spase ponovo brejk loptu, čak 7 u ovom setu, i došao do vođstva u setovima. Đoković je iskoristio jedinu brejk loptu i tako došao do seta!

5:3 – Imao je Novak 30:0, ali Monfis je podigao ritam i uspeo da spase gem. Sada Nole servira za set! 

5:2 – Novak je u ovom gemu izgubio samo jedan poen i tako potvrdio brejk! Sada Monfis servira sa ostanak u setu! 

4:2 – BREJK! Novak je iskoristio svoju prvu brejk loptu i došao do prednosti. Monfis je imao više prilika za to, ali…

3:2 – Novak je uspeo da spase ponovo čak tri brejk lopte i sačuva svoj servis. 

2:2 – Bez brejka u prvom setu! Oprezna igra na obe strane! Dve možda i najveće atlete u svetu tenisa odlilčno deluju na startu meča.

1:1 – Francuski teniser bez izgubljenog poena dolazi do prvog gema na ovom meču.

1:0 – Posle preokreta i velike drame Novak ipak dolazi prvog gema na meču! Novake je odmah spasao dve brejk lopte na startu meča!

Meč uskoro treba da počne!

Teniska reprezentacija Srbije gubi od selekcije Francuske u drugom kolu ; ATP kupa u Australiji, pošto je Dušan Lajović danas poražen od Benoe Pera sa 1:2 (2:6, 7:6, 4:6).Meč je trajao dva sata i osam minuta.

Srpski teniser je već na startu meča izgubio gem na svoj servis, te je Francuz vrlo brzo poveo s 3:1. Sledeća dva gema donela su po brejk na obe strane, ali Lajović nije uspeo da se u potpunosti vrati u ovaj set.

Na isti način otvoren je i drugi set, imao je francuski igrač od prednost od 5:3, ali je Lajović uspeo da dobije gem na svoj servis, a potom i bez izgubljenog poena uzvrati brejkom.

U 11. gemu Srbin je iskoristio drugu brejk loptu i prvi put poveo u ovom setu s 6:5. Ipak, uspeo je francuski teniser da dodje do izjednačenja i taj-brejka.

Lajović je u taj-brejku spasio jednu meč loptu, stigao i do 6:6, a potom i iskoristio set loptu na servis Francuza i stigao do izjednačenja i trećeg seta.

U trećem setu oba tenisera bila su sigurna na svoj servis, te nije bilo veće prednosti od jednog gema.

Pri rezultatu 5:4 u korist Francuza servirao je Lajović i posle velike borbe i izjednačenja 40:40 izgubio gem na svoj servis, te je Per doneo prvu pobedu Francuskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter