Izvor: Telegraf.rs
10.01.2020 u 07:26
0

ĐOKOVIĆ POSLE NEVIĐENE DRAME DONEO POLUFINALE: Kanađanin psovao srpsku publiku tokom meča!

Dušan Lajović je prvi izašao na teren i sa maksimalnih 2:0 (6:4, 6:2) protiv Feliksa Ože-Alijasima doneo je teniskoj reprezentaciji Srbije vođstvo u četvrtfinalu ATP Kupa protiv Kanade.

Zatim je poručio Novaku Đokoviću da igra bez pritiska protiv Denisa Šapovalova, ali daleko od toga da drugi reket sveta nije bio pod njim, jer je tek posle velike drame i nešto više od dva i po sata obezbedio Srbiji drugi poen – poen za polufinale – 4:6, 6:1, 7:6.

Kanađanin je imao vođstvo od 1:0 u setovima nakon što je, pri rezultatu 4:4 u prvom, uzeo brejk Noletu  i zatim došao do 6:4 posle 51 minuta igre. Dovoljno da pomenuti pritisak polako obuzme Đokovića.

Međutim, Novak je drugi set dobio ubedljivo sa 6:1, a malu pomoć je imao i u tome što je Šapovalov bio izbačen iz takta. Kanađanin pri rezultatu 1:1 nije uspeo da oduzme servis Đokoviću, iako je imao brejk lopte, da bi vrlo brzo stigla kazna.

Novak je poveo sa 3:1, a Šapovalov je u tom trenutku oposovao srpsku publiku, odnosno nekog u masi.

Sudija Karlos Bernandes je odmah pozvao selektora Kanade tražeći da se Šapovalov smiri, a onda je navodno poručio publici: -Ako ne želite da gledate tenis, onda idite kući- .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter