Izvor: HappyBSC
10.01.2020 u 16:35
0

NOLE JE UVEK TU Pogledajte kako je Srbin pomogao ženi kojoj je pozlilo (VIDEO)

Teniseri Srbije izborili su polufinale ATP kupa trijumfom nad Kanadom sa 3:0. Ipak, posebno je bio upečatljiv meč Novaka Đokovća i Denisa Šapovalova.

I to ne samo zbog rezultata jer se Novak podigao iz nokdauna i preokrenuo nego zbog svega što se dešavalo. Kanađanin je imao potrebu da opsuje publiku, sudija je prekidao meč…  A u jednom momentu je čak i zdravlje jedne gospođe dovedeno u pitanje.

NENAD PAUNOVIĆ SE NE OSVRĆE NA NAPADE: Krst na mom čelu je stvarno čudo, ako mi veruju-veruju mi!

Njoj se, verovatno od vrućine, slošilo, a jedan od prvih koji je to primetio bio je naš Novak. On je munjevito otrčao do klupe, uzeo flašicu vode, i bacio je do tog dela tribine kako bi se nesrećnoj ženi ukazala pomoć. 

– E, to je Novak… Sevirao je za pobedu, ali ništa ne može da ga spreči da bude veliki čovek – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama nakon ove situacije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter