Izvor: HappyBSC
10.01.2020 u 16:47
0

TEHNOLOGIJA UZ „CRVENU FURIJU“ Španci savladali Belgijance

Teniseri Španije plasirali su se u polufinale ATP kupa u Australiji.

„Crvena furija“ je u četvrtfinalu savladala Belgiju 2-1 uprkos porazu Rafaela Nadala u pojedinačnoj konkurenciji, nakon što je Roberto Bautista Agut savladao Kimera Kopejansa.

Nadal se iskupio za poraz od Davida Gofana pobedivši u tandemu sa Pablom Karenjo-Bustom belgijski par Sandera Žila i Jorana Fligena 6:7 (7), 7:5, 10:7 za konačni trijumf.


ATP kup, polufinale (subota):

Srbija – Rusija

1.00 Lajović – Hačanov

2.30 Đoković – Medvedev

Australija – Španija

8.30 Kirjos – Bautista Agut

10.00 De Minor – Nadal


Španci će se za plasman u finale premijernog ATP kupa boriti sa domaćinom turnira Australijom u subotu uveče.

– Nismo imali mnogo vremena da se adaptiramo nakon dolaska iz Perta, a uslovi su bili vrlo vlažni. Bilo je mnogo teško protiv Davida u singlu, ali smo presrećni zbog plasmana u polufinale – rekao je Nadal.

Španci su napravili ogroman preokret jer su zaostajali set i brejk u drugom setu, ali su na 3:4 prvi put oduzeli servis rivalima i posle toga iskoristili momentum.

Ključni trenutak dogodio se na 5:5 u drugom setu. Žile je servirao na 0:40, Vliegen je zakuca loptu na mreži, ali je usporeni snimak pokazao da je prešao preko mreže pa su Španci dobili gem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter