Izvor: HappyBSC
11.01.2020 u 08:55
0

SRBIJA U ISTORIJSKOM FINALU Fenomenalni Lajović i nesalomivi Đoković doneli pobedu (VIDEO)

Srbija se plasirala u finale premijernog izdanja ATP kupa! Posle velike borbe u dva singla, Dušan Lajović i Novak Đoković doneli su dva poena našem timu, pobedama nad Karenom Hačanovim i Danilom Medvedevim.

Pre svega fenomenalno izdanje Lajovića protiv Hačanova 7:5, 7:6 (1) i potom dva sata i 47 minuta neverovatne borbe Đokovića sa Medvedevom u kojem je slavio sa 6:1, 5:7, 6:4.

Nakon rutinske pobede nad Kanadom od 3:0, usledila je velika borba sa izuzetno jakim ruskim timom, ali Srbija je pokazala da ima dva sjajna igrača u Lajoviću i Đokoviću koji su još jednom pokazali sa koliko snage i želje igraju za nacionalni tim.

Lajović je u prvom singlu uspeo da nastavi sjajan niz na ovom takmičenju i posle 108 minuta igre pobedi Karena Hačanova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter