Izvor: Prva
27.10.2021 u 11:27
0

Zbog čega nisu srećni: Bikovi moraju da se fokusiraju, Rakove je lako iskoristiti

Rakovi su empatični i nesebični. Nažalost, zbog toga ih ponekad iskorišćavaju toksični ljudi. Vage su prirodno radoznale zbog čega često lebde od jedne stvari do druge, umesto da se orijentišu na jednu.

PROČITAJTE JOŠ:Da li ste na polju sporta uspešni, zavisi od pozicije zvezda u vašoj astrološkoj karti

1. Ovan

Ovnu je teško kad život počne da mu stagnira. Potraga za rastom i poboljšanjem slabi ako nema postavljene izazove. Ovan mora da shvati koje su stvari postale nezanimljive u njegovom životu i njih da menja. To bi mogao da bude posao koji ne nudi perspektivu, partner s kojim nije zaista povezan ili s kojim mu nedostaje strasti.

2. Bik

Bik naporno radi, ali ume da bude preambiciozan sa svojim projektima. Mora da se fokusira na jedan projekat i usmeri energiju na njega. Ako utroši napor na više zadataka, možda će na kraju biti razočaran zbog toga što nije sve uspeo da učini kako je zamislio.

3. Blizanci

Blizanci napreduju u životu kada su redovno stimulisani. To znači da su svoja najbolja verzija kada žive punim plućima. Život ih deprimira kada ne uspeju da zadovolje svoju potrebu za doživljavanjem novih stvari. Ne treba da zaborave da odvoje vreme za upoznavanje novih ljudi, za gradnju novih odnosa, te za učenje i otkrivanje novih stvari.

4. Rak

Rakovi su empatični i nesebični. Nažalost, zbog toga ih ponekad iskorišćavaju toksični ljudi. Svoju ljubav i energiju treba da daju samo ljudima koji su spremni da uzvrate istom merom. Ako to ne učine, brzo će da postanu iscrpljeni, bez energije i ljubavi.

5. Lav

Lavovi stagniraju kada odaberu pasivnost i lenjost nad svojom silnom potrebom za kreativnošću. Pronalaze istinsku sreću u stvaranju i u bavljenju stvarima koje direktno proizilaze iz njihove umetničke strasti. Dakle, umesto lenčarenja, treba da izaberu svoju kreativnu stranu i učine nešto. Što više toga učine, brže će ih sreća pronaći.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter