Izvor: HappyBSC
21.05.2020 u 09:46
0

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

Amerika je napadnuta. Izveden je sinhronizovan napad na njihove ambasade!

STRAŠNE VESTI SAOPŠTENE NEMCIMA! Spremite se, počinje nova era!

Mediji u SAD izveštavaju da su neki zaposleni u američkoj ambasadi u Кini i na Кubi napadnuti mikrotalasnim oružjem i da su pretrpeli povrede mozga.

Istraživanje je utvrdilo da izlaganje svim izvorima mikrotalasnog zračenja – uključujući 5G, Bluetooth, zračenje mobilnih telefona i WiFi – može poremetiti krvno-moždanu barijeru, prouzrokovati njeno pucanje i ubiti moždane ćelije, kao i da može izazvati brojne nepoželjne simptome, zdravstvene probleme i povećati rizik od raka. Ovo međutim nisu nikakve novosti.

NIKADA VIĐENO! RUSIJA SPREMNA ZA SUDNJI DAN Zavirite u ruske bunkere za zaštitu od nuklearnog rata (VIDEO)

Televizijska kuća CNN i ranije je izveštavala o napadima. O tome govori specijalni izveštaj iz 1985. godine kako se upotrebljavaju elektromagnetne frekvencijske oružja u vojsci, kao i o njegovom testiranju za daljinsku kontrolu ljudskog ponašanja.

Intervjuisani naučnici, među kojima je i dr Robert Beker i dr Ros Edej, objašnjavaju kako su elektromagnetna polja i radio-frekvencije testirani i kao oružje protiv mašina i kao oružje protiv ljudi, kao i protiv terorističkih napora tokom hladnog rata. U to vreme, Rusija je bila na čelu ove tehnologije, sa uređajem iz šezdesetih godina prošlog veka nazvanim LIDA, korišćenim na psihijatrijskim pacijentima radi promene raspoloženja i ponašanja emitovanjem pulsirajućih EMF, toplota, zvuk i trepereća svetla, kao oblik kontrole uma.

UDARNA VEST! Ovo je rasklopljeni 5G uređaj, a pogledajte šta je unutra! (VIDEO)

– Određene vrste slabih elektromagnetnkih signala deluju baš poput droge – izjavio je vladin naučnik za CNN.

Sličnim radom, dr Hose Delgado postigao je bihevioralnu kontrolu uma putem radio-frekvencija usmerenih na mozak životinja i ljudi. Istražujući dublje, Hose je otkrio da EMF i RF izazivaju halucinacije, otežavaju rasuđivanje, menjaju moždane funkcije i utiču na intelekt.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter