Izvor: HappyBSC
21.05.2020 u 10:03
0

INVAZIJA NA RUSIJU Nova podla osvajačka taktika Amerikanaca!

Zemljino magnetsko polje se pomera!

OVO MORATE ZNATI

STRAVIČNO! ISPOVEST OCA Ćerka (2) je na aparatima, a samo je dotakla punjač

DRAMA U KOMODRAŽU: Ženi počeo porođaj u kući, ali kada su lekari stigli sve je bilo gotovo

TRAGEDIJA KOD PRELJINE: Jedna osoba poginula, dve u teškom stanju

OD SUTRA ZA ULAZ U SRBIJU NIJE POTREBNO TESTIRANJE, UKIDA SE IZOLACIJA

Naučnici su pre nekog vremena uočili ovaj fenomen i lome koplja oko toga zašto se ovo baš sada događa! Magnetsko polje naše planete je kao veliki kaput koji svojom veličinom više ne odgovara telu – našoj planeti. I zato je počelo da se pomera i to od Kanade prema Rusiji! Naučnici predviđaju da će se u sledećoj deceniji spustiti još bliže sibirskim obalama!

Dvadeset godina već istraživači sa Univerziteta Lids u Velikoj Britaniji i Tehničkog univerziteta u Danskoj analiziraju satelitske podatke kako bi došli do zaključka da dva režnja različite magnetne mase u blizini Zemljinog jezgra verovatno stoje iza lutanja magentnih polova.

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

Kada je 1831. godine prvi put u ljudskoj istoriji precizno locirana pozicija Zemljinog magnetnog polja, utvrđeno je da se nalazi u kanadskom delu Arktika, na poluostrvu Butija, u kanadskoj saveznoj teritoriji Nunavut. Od tog prvog merenja do 70-ih godina prošlog veka,  područje koje su naučnici precizno odredili pomeralo čak 15 kilometara godišnje na sever! „Ponaša se kao pijanac, gubi pravac, nepredvidivo je sve!“ – rekao je jedan od naučnika iz istraživačkog tima.

Ali od 90-ih godina, odjednom dolazi do naglog ubrzanja i ova tačka se pomera čak 60 kilometara godišnje! I onda su naučnici sa zaprepaštenjem konstatovali da se 2017. godine geografski Severni pol pomerio za čak 390 kilometara!

STRAŠNE VESTI SAOPŠTENE NEMCIMA! Spremite se, počinje nova era!

Sudeći prema poslednjim istraživanja, ovi istraživači tvrde da će se u sledećih desetak godina pomeriti dodatnih 660 kiloemtara i stići do Istočnog sibirskog mora! Navigacioni sistemi će poludeti i naučnici ubrzano rade na tome da idu u korak sa ćudljivom Zemljinom prirodom za koju još uvek nemaju odgovora! Američki nacionalni geofizički centar za podatke je zadužen da prati ova pomeranja i pokuša da reši problem navigacionih sistema.

NIKADA VIĐENO! RUSIJA SPREMNA ZA SUDNJI DAN Zavirite u ruske bunkere za zaštitu od nuklearnog rata (VIDEO)

Naučnici Filipi Liver more i Metju Bejlif sa Univerziteta u Lidsu kao i Kristofer Finlej za Tehničkog univerziteta u Danskoj nakon mučnih 20 godina da nađu odgovor na pitanje šta se to dešava sa planetom i hoće li navigacioni sistemi toliko poludeti da više neće biti moguće leteti avionima ili ploviti morima, došli su do epohalnog zaključka – u pitanju su dve anomalije u samom polu zvane negativni magnetni tokovi. Jedna je duboko ispod Kanade, a druga ispod Sibira! Ove dve magnetne sile se sudaraju i njihovi magnetizmi  šire se i sužavaju u nepravilnim intervalima što stvara magnetno polje na površini koje se ne može obuzdati!

PROČITAJTE JOŠ I OVO

GODIŠNJICA REFERENDUMA Dan kad je otišla Crna Gora

SVETSKI METEOROLOZI UPOZORAVAJU: Evo kakvo nas vreme očekuje na leto

PONOVO LETI ER SRBIJA Letom za Cirih obnovljen putnički saobraćaj, danas za Frankfurt

– U ovom trenutku kanadsko magnetno polje dobija rat nad sibirskim i Kanada se približava Sibiru! – tvrde ovi naučnici. Ali u narednoj deceniji, sibirsko magnetno polje će početi da jača i suprostaviće se kanadskom. Mi tu ne možemo ništa, možemo samo nemo posmatrati šta Majka Priroda radi. Ovo još nije zabeleženo u ljudskoj istoriji i ne znamo kakav će biti ishod! Ne znamo koliko će trajati, kada će prestati, ali će izmeniti geografsku sliku sveta, a samim time i političku – dodaju naučnici.

Ako se Kanada približi previše Sibiru, šta će na to uraditi vlade Kanade i Rusije? Da li će Amerika iskoristiti dobre odnose sa Kanadom da otvori novo bojno polje, kontrolišući svetske navigacione sisteme preko svog nacionalnog geofizičkog centra? Sprema li se novi udar na Putina i kako će na to odgovoriti Rusija? Prema špijunskim izveštajima CIA, u Novosibrisku se ubrzano radi na pripremi odgovora na američke skrivene pretnje.

Ali šta ako niti jedna sila ne oslabi, nego ojačaju i kanadska i sibirska? Kako će izgledati rat magnetskih sila ispod Arktika? 

Na ova pitanja naučnici nemaju odgovor.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter