Izvor: ALO
28.10.2021 u 12:32
0

Čelsi došao u Pariz po Argentinca!

Posao bi mogao da bude zaključen već ove zime.

Fudbalski klub Čelsi odlučio je da ove zime krene u potragu za još jednim napadačem koji će biti alternativa Romelu Lukakuu. Izbor je, izgleda, pao na Maura Ikardija.

Napadač ekipe iz „grada svetlosti“ nedavno je prošao kroz pravu agoniju u braku sa Vandom Narom, ali je na kraju uspeo da izgladi odnose i izbegne razvod.

PROČITAJTE JOŠ:Srbi nastavljaju bokserski pohod, danas u ringu kapiten Babić

Sada bi mogli zajedno da naprave novi korak u karijeri i to ka Premijer ligi gde do sada nije imao prilike da igra.

Engleski mediji pišu da su prvi kontakti već uspostavljeni, a uskoro bi mogli da se očekuju i nešto konkretniji potezi, naročito oni oko finansija. Ikardi je ove sezone igrao 11 utakmica za „svece“ i postigao tri gola.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter