Izvor: Kurir.rs
06.06.2020 u 22:55
0

PROGNOZA KOJA SE NIKOME NEĆE DOPASTI: Najpoznatiji srpski meteorolog otkrio kakvo nas vreme očekuje do avgusta

Meteorolog Nedeljko Todorović kaže da, iako je u Srbiji otoplilo i temperature su primerene junu, vreme će biti promenljivo.

Todorović je rekao da se svakog dana naredne sedmice mogu očekivati lokalne pojave kratkotrajne kiše i pljuskova sa grmljavinom. „Možda čak i malo duže. U svakom slučaju, ovo je tipično vreme za jun mesec i početak leta“, izjavio je Todorović. Govoreći o stabilizaciji vremena Todorović kaže da nema nagoveštaja o stabilizaciji u smislu dužih sunčanih dana, to jest duži period suvog vremena. „Najverovatnije da bi se tek krajem meseca malo proredili pljuskovi“, kazao je Todorović.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOLE U NOĆNOM PROVODU Bella ciao ga je digla na noge! (VIDEO)

SPLITSKI GRADONAČELNIK IMA REŠENJE: SRBE TREBA NAGOVORITI DA DOĐU, NEKA PLATE ŽITOM!

LJUBAVNA PRIČA KOJU I DANAS OPLAKUJE SRBIJA! LAZA JE LUDO VOLEO LENKU, A ONDA SE POJAVIO – NIKOLA TESLA!

25 NAJVEĆIH NERAZREŠENIH MISTERIJA PLANETE Stranac sa plaže kog niko nije prepoznao i ukleta geografija! (GALERIJA)

Vučić: Čvrsto ćemo se boriti za Kosovo i Metohiju, ali za nas nema srećnog rešenja

On kaže da će temperature biti ujednačene u svim krajevima naše zemlje. „Normalno, u planinskim predelima će biti svežije nego u nižim. Taj raspon maksimalnih dnevnih temperatura bio bi između 24 i 28 stepeni, što je negde oko proseka“, naveo je Todorović. Kako dodaje, možemo očekivati svakog dana pojavu kratkotrajnih pljuskova. Govoreći o dugoročnoj prognozi Todorović kaže da nas očekuje uobičajeno leto i da neće biti ekstremno toplo. „Najverovatnije će do sredine jula biti više pljuskova nego krajem jula i u avgustu“, kazao je Todorović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter