Izvor: Tanjug
15.06.2020 u 14:32
0

TENZIJE POSLE TUČE MIGRANATA: Pohvatani svi akteri, policija uspela da obavi uviđaj

U migrantskom kampu Miral u Velikoj Kladuši, na zapadu BiH, u nedelju uveče je došlo do sukoba između najmanje dvojice migranata od kojih je jedan teško povređen.

Do tuče je došlo unutar kampa Miral među migrantima, čiji je identitet poznat policiji, prenose mediji.

Jednoj osobi su nanete teške telesne povrede i ukazuje joj se lekarska pomoć u Kantonalnoj bolnici Bihać, rekao je portparol lokalnog MUP-a Ale Šiljdedić.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

KOLIKO KOŠTA LJUDSKI ŽIVOT Preživeo koronu, a onda je dobio račun za bolničko lečenje…

RECEPT NAJPOZNATIJE BEOGRADSKE PEKARE: PROJICE SA SIROM, SAVRŠENA NEDELJNA VEČERA (FOTO)

Veštački mozak od čipova uskoro realnost: Počelo testiranje!

NAJSTRAŠNIJA ŠUMA NA SVETU Uđu i nikad se ne vrate! (VIDEO)

ZABRANJENA LITIJA U NIKŠIĆU! (VIDEO)

U tuči je korišćeno hladno oružje, najverovatnije nož, a policija je uhapsila osumnjičenog koji se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju.

Migranti su se pobunili zbog policijskog uviđaja, pokušali su da spreče istražne radnje i sruše ogradu iza koje su se nalazili, međutim policija je brzo smirila situaciju, dodaju mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter