Izvor: Blic.rs
15.06.2020 u 09:57
0

TENISERI ZAPALILI BEOGRAD U NOĆNOM PROVODU: Atmosfera za pamćenje (FOTO)

Teniseri koji su učestvovali na „Adria Touru“ u Beogradu su pokazali da i te kako dobro znaju da se provedu.

Naime, po završetku čitavog programa, i to spektakularnog završetka, uputili su se ka jednom noćnom klubu, a tamo priredili veče za pamćenje. Čitavu noć su proveli na sceni, a mnoge fotografije su ovekovečile te nastupe.

Novak Đoković je bo jedan od glavnih aktera, pa je učestvovao u igranju na pozornici, ali i pokazao da i te kako zna da peva kada je zapevao poznatu pesmu „Luckasta si ti“, što možete videti u snimku koji sledi:

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

KOLIKO KOŠTA LJUDSKI ŽIVOT Preživeo koronu, a onda je dobio račun za bolničko lečenje…

RECEPT NAJPOZNATIJE BEOGRADSKE PEKARE: PROJICE SA SIROM, SAVRŠENA NEDELJNA VEČERA (FOTO)

Veštački mozak od čipova uskoro realnost: Počelo testiranje!

NAJSTRAŠNIJA ŠUMA NA SVETU Uđu i nikad se ne vrate! (VIDEO)

ZABRANJENA LITIJA U NIKŠIĆU! (VIDEO)

Zanimljivo da je jednu od najupečatljivih fotografija i snimaka objavio Miloš Biković, naš poznati glumac. Na njemu se vidi kako Novak pada na kolena pred Nenadom Zimonjićem u naletu emocija, dok u pozadini Jelena pleše. Potpuni merak!

Ipak, primetno je da su teniseri oduševili sve u klubu jer fotografije sa žurke dele čitavu noć.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter