Izvor: HAPPYBSC
15.06.2020 u 13:52
0

EKSKLUZIVNO! VELIBOR DŽOMIĆ ZA HAPPY TV: Strahujemo za uhapšene sveštenike (VIDEO)

Velibor Džomić,  koordinator Pravnog saveta Mitropolije crnogorsko-primorske, podgorički paroh i doktor nauka, uključio se putem skajpa u jutarnji program Happy televizije i tom prilikom objasnio trenutno stanje u Crnoj Gori. 

Sinoć su, naime, posle tri meseca obnovljene litije u više gradova u Crnoj Gori.

OVO MORATE PROČITATI

HOROR U SUBOTICI: Izboden sekretar Srpske pravoslavne crkve!

DŽORDŽ SOROŠ RASKRINKAN U BRUKLINU Milijarderova advokatica, u palestinskoj uniformi, palila policajce (VIDEO)

AKO IDETE NA MORE SPREMITE SE ZA OZBILJNE KOMPLIKACIJE: Grci su na granici spremili iznenađenje

ZA DLAKU IZBEGLI TRAGEDIJU: Mališani su mazili vlasničkog psa, a onda ga je neko pred njima UBIO PUCNJEM IZ PUŠKE

Nakon održanih mirnih litija u više crnogorskih gradova, usledio je novi progon sveštenika Mitropolije crnogorsko-primorske i njenih eparhija u Podgorici, Budvi, Beranama i Pljevljima

– Trenutno odluku nadležnog tužioca da li će da odredi tužilačko zadržavanje do 72 sata. U Crnoj Gori je bila takva atmosfera kao da nije ni bilo korona virusa, kao da nije bilo prekida od tri meseca. Najmlađa učesnica je imala 15 dana, majka je dovezla u kolicima. Bila je dostojanstvena, mirna, hrišćanska atmosfera i izražen je stav, ne samo sada prema nepravdi, već i prema užasnom ponašanju vlasti prema crkvi tokom pandemije. Ne zaboravite, jedino su na vratima naših hramova policajci dočekivali vernike i legitimisali ih  – rekao je Džomić. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter