Izvor: Alo.rs
15.06.2020 u 13:45
0

ŠOKANTNO! KAKAV MALER ZA SVETSKOG ASA BROJ JEDAN: Đoković mora u samoizolaciju, bio u kontaktu sa zaraženim od korone

Neverovatan maler za najboljeg tenisera planete.

Vest da je košarkaš Partizana Nikola Janković pozitivan na koronavirus uzdrmala je sportsku Srbiju. Da stvar bude gora, Janković se prethodnih dana slobodno šetao po Beogradu, bio na Večitom derbiju sa saigračima iz Partizana, ali i na oproštaju trenera Dejana Milojevića od Mege.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TENISERI ZAPALILI BEOGRAD U NOĆNOM PROVODU: Atmosfera za pamćenje (FOTO)

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Afrikanac spasao belca od pobesnelih ultradesničara (FOTO)

PALA JE ODLUKA: VAR stiže u Srbiju, zna se tačno i kad

Upravo na tom meču je Janković bio u kontaktu i sa Nikolom Jokićem i Novakom Đokovićem. Postoje opravdane sumnje da će Jokić i Đoković sad morati u samoizolaciju, jer su potencijalni prenosioci virusa. Gotovo je izvesno da će obojica morati na testiranje. Đoković bi sledećeg vikenda trebalo da zaigra u Zadru, ali je sad to pod znakom pitanja. 

Nije problem samo Novak, već i svi ostali učesnici fantastično organizovanog beogradskog turnira, pa bi lako moglo da se desi da niko ko je igrao u Beogradu ne ode u Zadar, čime bi turnir izgubio na težini. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter