Izvor: Kurir.rs
20.06.2020 u 10:57
0

PLATILI SU MI DA SLOMIM RONALDINJA! Neverovatna ispovest: „Udario sam i Maradonu! Posle toga hteo sam da umrem…“!

Bivši argentinski reprezentativac Fernando Kaseres ispričao je neverovatne detalje vezanje za njegovu fudbalsku karijeru. 

Argentinac je dao intervju za YouTube kanal „Idols“, u kom je govorio o svojoj karijeri.

Otkrio je brojne detalje iz vremena kada je igrao u La Ligi, a oni najzanimljiviji odnose se na to kako zaustaviti Mesija ili Ronaldinja.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

– Ako Mesi krene na vas, udarite ga. To je jedino rešenje koje vam preostaje – bio je jasan Kaseres, pa dodao:

– Ponudili su mi 500 hiljada španskih peseta da slomim Ronaldinja. Hteli su da ga izbacim iz utakmice. To je takođe jedini način da se zaustavi. Igrao sam za Seltu, a utakmica je bila u Vigu. Ronaldinjo je krenuo po loptu, a ja sam ga udario s leđa. Pao je, a ja sam mu ponudio ruku i priznao da su mi ponudili pare da ga izbacim iz utakmice. On mi je rekao: „Ako me uhvatiš.“ Nisam mogao da verujem, šokirao me – nastavlja.

Kaseras je branio boje Argentine na Svetskom prvenstvu 1994. u SAD-u. Najveći deo svoje karijere proveo je u Španiji igrajući za Seltu, za koju je u periodu od 1998. do 2004. zabeležio 198 nastupa. Bio je član odbrane ekipe iz Viga koja je u Kupu UEFA, u sezoni 2000/2001, eliminisala Crvenu zvezdu (0:1, 5:3).  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter