Izvor: Tanjug
20.06.2020 u 12:48
0

EU preti Kini tužbom Haškom sudu zbog Honkonga!

Evropski parlament je velikom većinom glasova usvojio rezoluciju u kojoj se navodi da EU mora da tuži Kinu Međunarodnom sudu pravde u Hagu ako zvanični Peking nametne novi zakon o bezbednosti za Hongkong, kao i da u tom slučaju EU primeni mere ekonomskog pritiska na Kinu, javlja Rojters.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

Vlade zemalja članica EU već su izrazile „duboku zabrinutost“ zbog najavljnog novog zakona za koji diplomate, aktivisti i poslovni krugovi ocenjuju da će ugroziti poluatonomni status Hongkonga i njegovu ulogu u svetskoj ekonomiji.

EU, SAD i Australija su saglasne da bi novi zakon o bezbednosti Hongkonga potpuno obesmislio princip „jedna zemlja, dva sistema“ koji definiše autonomiju Hongkonga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter