Izvor: Alo.rs
21.06.2020 u 16:41
0

BOMBASTIČNA SELTA: Zabeležili najubedljiviju pebedu

Ekipa Selte zabeležila je ubedljivu pobedu u 30. kolu La Lige, pošto je u Vigu savladala Alaves sa velikih 6:0. Meč su obeležila dva penala domaćih i crveni karton gostima.

Dominirali su domaći u svakom aspektu igre, imali su značajno više vremena lotu u nogama i konstantno su napadali.

Selta je zabeležila najubedljiviju pobedu od decembra 1954. godine, kada je savladala Atletiko Madrid 8:1.

IZBORNI DAN U SRBIJI

IZBORI UŽIVO NA HAPPYBSC: Izborni dan pratite iz minuta u minut sa nama!

U SELU RAKITA NEMA GLASANJA: UKRADENE GLASAČKE KUTIJE!

Vučić: Očekujem dobar odziv

CRTA: Izlaznost do 15 časova 30,8 odsto

POKRAJINSKA IZBORNA KOMISIJA SAOPŠTILA: Izlaznost u Vojvodini do 14 sati 27,73 odsto

SRBI GLASAJU I U CRNOJ GORI: Biračko pravo mogu da ostvare u Konzulatu u Herceg Novom

Otežavajuća okolonst za Alaves bio je crveni karton koji je Martin Agiregabiria dobio u 27. minutu. Do tog momenta Selta je već imala 2:0. Muriljo je postigao prvi gol u 14. minutu, da bi prednost domaćih udvostručio Aspas sa penala u 20.

Do kraja poluvremena zablistao je Rafinja sa dva pogotka u roku od jednog minuta, oa je Selta vodila 4:0. Menjala su oba trenera u nastavku, ali je ritam ostajao isti.

Novi penal viđen je u 78. minutu, kada je Nolito na svom debiju dodatno povećao prednost Selte. Konačni rezultat postavio je Mina u 86. U pobedničkom timu Bradarić je igrao od 46. minutu, dok je za poražene Fejsa bio sve vreme na terenu.

Selta je pre ovog kola bila ekipa sa najmanje postignutih golova u ligi, a sada je zabeležila važnu pobedu, pa na četiri boda od opasne zone, na 16. mestu. Alaves je 13.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar