Izvor: Alo.rs
25.06.2020 u 22:22
0

RAT ZBOG FUDBALERA ZVEZDE: Buran prelazni rok

Dobre partije nisu prošle nezapaženo.

Supertaletnovani fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović je već skrenuo pažnju evropskih velikana iako je tek u finišu šampionata Srbije upisao prve minute u dresu trostrukog uzastopnog šampiona Srbije. Poznati novinar „Korijere delo sporta“, Fabio Masimo Splendore, piše da su za 17-godišnjeg ofanzivca Crvene zvezde zainteresovani italijanski velikani Milan i Inter, koji su ga pratili i u Omladinskoj Ligi šampiona

OVO MORATE ZNATI

GRENEL NAKON KONSULTACIJA SA VUČIĆEM: POTVRĐENO DA SE POMERA SASTANAK U VAŠINGTONU

OTVARAJU SE LETOVALIŠTA KOJA SRBI VOLE: Pogledajte detaljan spisak kuda se sad sve može na letovanje!

NOVI PAZAR PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU ZBOG KORONE!

GRCI SVE MANJE TESTIRAJU SRBE: NITI JEDAN NAŠ TURISTA NIJE ZARAŽEN

Splendore dodaje da je Radulović klasična desetka i da je na radaru budućeg trenera Milana Ralfa Ragnika, koji prati veliki broj talentovanih igrača. Novina je naglasio da je i Inter ušao u trku, jer trener crveno-belih Dejan Stanković ima sjajne veze sa upravom bivšeg kluba. Takođe, Radulovića prati tim Federika Pastorela, vrlo bliskog crno-plavima iz Milana, a posrednik je i bivši fudbaler Crvene zvezde Dušan Basta. Navodi se da i nemački Šalke želi Radulovića u svojim redovima, a očekuje se da bi Zvezda na eventualnom transferu mogla da inkasira oko dva miliona evra. Realnije je da Radulović ostane na Marakani i duplira cenu većom minutažom u sledećoj sezoni. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter