Izvor: Kurir.rs
25.06.2020 u 22:40
0

PRIJOVIĆ NASTAVLJA KARIJERU U AMERICI: Za srpskog napadača zainteresovan LA Galaksi

Srpski napadač Aleksandar Prijović po svemu sudeći karijeru će nastaviti u Americi, konkretno u njihovu MLS ligi.

Iako, je njegova želja bila da se ponovo vrati u PAOK, od toga verovatno nema ništa,jer je dobio primavljivu ponudu od jednog kluba iz Amerike koji želi da ga dovede na pozajmicu na godinu i po dana.

Spekuliše se da je u pitanju Los Anđeles Galaksi, ali se ne spominje koja je u pitanju cifra.

OVO MORATE ZNATI

GRENEL NAKON KONSULTACIJA SA VUČIĆEM: POTVRĐENO DA SE POMERA SASTANAK U VAŠINGTONU

OTVARAJU SE LETOVALIŠTA KOJA SRBI VOLE: Pogledajte detaljan spisak kuda se sad sve može na letovanje!

NOVI PAZAR PROGLASIO VANREDNU SITUACIJU ZBOG KORONE!

GRCI SVE MANJE TESTIRAJU SRBE: NITI JEDAN NAŠ TURISTA NIJE ZARAŽEN

Prijović od decembra nije u planovima u saudijskom Al Itihadu koji ga je platio PAOK-u 10 miliona evra, ali ima unosan ugovor do juna 2023. godine pa je obostrani interes raskid saradnje.

Iskusni napadač rođen u Sent Galenu je nedavno izrazio želju da se vrati u Solun, iako su ga želeli i Crvena zvezda i Legija iz Varšave, ali je sada zainteresovan za ponudu iz MLS lige.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter