Izvor: Kurir
01.07.2020 u 21:34
0

PGLEDAJTE NAJIZAZOVNIJU TENISERKU NA SVETU: Šampanjac, prelepa Eženi i obavezno prskanje na kraju! VIDEO

Kanadska teniserka Eženi Bušar važi za jednu od najatraktivnijih sportistkinja na planeti, a poslednji snimak pravi je melem u ove vrele dane.

Prelepa Eženi još jednom je skrenula pažnju na sebe video snimkom u kom je, poštujući propise zbog koronavirusa, lice sakrila maskom pokušavala da proslavi pobedu tima za koji je igrala na jednoj od egzibicija u Čarlstonu.

Kao što se može videti iz priloženog Eženi se baš potrudila tokom mečeva pa su joj ruke oslabile, te je imala veliki problem u pokušaju da otvori bocu šampanjca.

– Igrali smo bolje nego što proslavljamo, verujte mu. Može li me neko naučiti kako da otvorim šampanjac, molim vas – napisala je Bušarova uz smajlija koji plače od smeha.

Misija je na jedvite jade uspešno završena, pa je palo i čuveno prskanje, iako se mora primetiti da se Eženi malo i prepala kada je konačno uspela da izazove „pucanj“ i otvori šampanjac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter