Izvor: Alo.rs
12.07.2020 u 10:06
0

Još jedan MINISTAR POZITIVAN na KORONU!

Branko Ružić pozitivan je na korona virus i nalazi se u samoizolaciji, saopštio je lider SPS Ivica Dačić danas.

– I ja sam se sam testirao tri puta, negativan sam. U mojoj porodici nije bilo korone. Jedino što me zabrinulo je da je Branko Ružić pozirivan, nema ozbiljnijih simptoma. To je pokazatelj da se virus veoma širi, juče je bilo i smrtnih slučajeva ljudi koje poznajem. Dr Maksimović koji je lečio moju decu je umro za 6 dana, praktrično. 

PROČITAJTE I OVO

SZO saopštila UŽASAVAJUĆE podatke: U svetu za 24 sata ZARAŽENO još 219.000 ljudi!

Petar Škundrić stao U ODBRANU SINA: On nije RAZBIJAO, SAMO JE SVRATIO na DEMONSTRACIJE!

Vučić NAJAVIO ČISTKU u redovima SNS-a!

– Bilo je korone i kod nas u ministarstvu, Veljko Odalović je bio pozitivan, bio je i u bolnici, ali mi je sinoć javio da je dobro, da je negativan. Sad se radujemo kad smo negativni- rekao je Dačić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter