Izvor: kurir.rs
12.07.2020 u 12:28
0

VUČIĆ RAZGOVARAO SA BORELOM I LAJČAKOM: Dijalog nastavljen,određene teme za Brisel

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao je bilateralne konsultacije, uoči sastanka u Briselu, sa visokim predstavnikom EU za spoljne poslove i bezbendosnu politiku Žozepom Borelom i specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Fotografije konsultacija su objavljene na zvaničnom instagram profilu predsednika „Budućnostsrbije“.

– Dijalog pod pokroviteljstvom EU posle dvadeset meseci se nastavlja. Dogovorene su i teme za sastanak u Briselu u četvrtak – napisao je predsednik na Instagramu.

PROČITAJTE I OVO

DAČIĆ: Odluke o odvaranju granica menjaju se svakog dana, Grčka ima interes DA OTVORI zbog turizma!

Oglasio se BRANKO RUŽIĆ: Dobro sam, biću 14 dana u izolaciji!

Petar Škundrić stao U ODBRANU SINA: On nije RAZBIJAO, SAMO JE SVRATIO na DEMONSTRACIJE!

Ne zanemarujte OVAJ SIMPTOM! On ukazuje na KOVID INFKCIJU!

Danas je CRVENO SLOVO! OVO nikako NE SMETE da RADITE!

Vučić danas učestvuje na video – konferenciji Dijalog Beograda i Prištine pod pokroviteljstvom Evropske unije, koja predstavlja uvod u nastavak dijaloga, najavljen za četvrtak, 16. jula.

Video konferencijom predsedava Žozep Borel, koji je poručio da je u pitanju nastavak procesa u cilju postizanja konačnog sveobuhvatnog i pravnoobavezujećeg sporazuma o normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine koji će odgovoriti na sva otvorena pitanja.

„Takav sporazum je ključan za bolju budućnost naroda Kosova i Srbije, za njihovu evropsku perspektivu kao i za stabilnost i bezbednost čitavog regiona. Sve ovo je takođe ključno i za EU“, izjavio je Borel pred početak video-konferencije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter