Izvor: Informer
02.11.2021 u 17:17
0

Evo kome će biti PUN NOVČANIK ovog meseca! ZA 4 ZNAKA STIŽU PARE U NOVEMBRU!

Hladnije vreme i dolazak zime navode nas na razmišljanje da možda nećemo imati sreće, ali engleski astrolog Mark Vilijam tvrdi da će ovaj mesec biti izuzetno povoljan za novac za pojedine znakove zodijaka

Znakovi koje očekuje sreća na finansijskom planu su Ovan, Rak, Devica i Vodolija.

RAK – Mesec koji je pred vama je odličan ukoliko želite da naplatite poslovne koje ste radili tokom godine. Vaš novčanik neće biti prazan, a nove poslovne prilike će stizati sa svih strana.

PROČITAJTE JOŠ:HOROSKOP ZA 2. NOVEMBAR: Ovnovi sačuvajte samopouzdanje,Blizanci prijaće vam neka zabava, Vage poboljšajte koncentraciju!

OVAN – Ovo je period u kojem se konačno ostvaruju vaši planovi. To znači da ćete uspeti da vidite rezultate rada. Zvezde poručuju da ćete tokom novembra itekako profitirati!

VODOLIJA – Odličan mesec za napredovanje, naročito ukoliko vaš posao ima veze sa novim tehnologijama. To podrazumeva da je moguć i napredak u karijeri, ali i veća zaradu.

DEVICA – Mnogi će vam pozavideti ovog meseca jer nećete morati mnogo da se trudite, a novac će stizati sa svih strana. Ukoliko razmišljate o samostalnom biznisu, novembar je pravi momenat za tako nešto. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter