Izvor: Telegraf.rs
04.08.2020 u 10:57
0

KAKAV MALER ZA CRNO-BELE: Lazar Marković ne igra u Novom Pazaru!

Veliki peh za Sava Miloševića

Strahovit sudar golmana Napretka Mladena Živkovića i veziste Partizana Lazara Markovića, na minulom međusobnom meču u Kruševcu, doneo je posledice obojici igrača.

Malerozni Živković je prošao sa prelomom noge i neće ga biti dugo na terenu, dok je Marković prošao nešto bolje, ali takođe mora na poštedu i neće biti u konkurenciji za sastav u Novom Pazaru, verovatno ni u nedelju protiv Javora u Humskoj.

SVE O KORONI

LJUDI SE KUPAJU GDE STIGNU A OVA OPASNA STVAR VREBA: Neke plaže su RAJ NA ZEMLJI

POTRAŽNJA ZA MEDICINSKIM SESTRAMA I LEKARIMA U DOBA KORONE: Ova zanimanja su DEFICITARNA

U VOJVODINI 3.790 POZITIVNIH NA KORONA VIRUS: U Novom Sadu 1.790

Marković je prilikom sudara sa Živkovićem postigao izjednačujući bol, ali je pritom dobio jak udarac iznad kolena, koji je za posledicu imao kontuziju i hematom, utvrđeno je snimkom.

Iz tog razloga u prethodna tri dana bio u mogućnosti da trenira sa ekipom, već je podvrgnut terapijama, koje će sigurno potrajati još nekoliko dana, te će trener Savo Milošević morati da potraži druga rešenja u ofanzivnom delu tima.

Podsetimo, crno-beli posle pobede u Kruševcu (3:1) i u drugom kolu idu u goste pomenutom Novom Pazaru

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter