Izvor: HappyBSC
10.08.2020 u 14:53
0

HIT NA TIK-TOKU Ovo je „mršava“ kuća! (FOTO)

Kuća koja se nalazi u Drfildu zu Ilinoisu privukla je veliku pažnju nakon što je klip objavljen na TikToku.

Korisnica TikToka je posetila lokaciju i snimila kuću koja je poznata u lokalnoj zajednici, a sada i mnogo šire. Video je skupio nekoliko stotina hiljada pregleda, a mnogi su se pitali kako je moguće živeti u tako uskom obektu. Međutim, u videu se ne vidi da je kuća u obliku trougla, a lokalno stanovništvo je naziva „Pita kuća“ – piše „Metro“.

Kuća nudi 148 kvadratnih metara prostora za život. Na drugom spratu je jedna spavaća soba, kao i jedna u podrumu, a ima i dva kupatila, dnevni boravak i kuhinju.

Njen neobičan oblik je rezultat činjenice da je napravljena na placu u obliku trougla. Plac je prodat jeftino jer niko nije želio da ga kupi zbog oblika. Međutim, kupac placa je napravio kuću 2003. godine te je maksimalno iskoristio prostor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter