Izvor: Tanjug
12.08.2020 u 14:52
0

VULIN SAOPŠTIO: Izabrali smo neutralnost-najčasniji, ali i najteži put

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas vojnike na obuci za služenje vojnog roka u Valjevu gde je poručio da je Srbija vojno neutralna i istakao da je „izabrala neutralnost kao najčasniji, ali i najteži put“.

Vulin je kazao da predsednik Aleksandar Vučić vodi srpsku politiku i da ga zato napadaju i na zapadu i na istoku, a da su pre Vučića, svi predsednici Srbije  – vukli na jednu stranu, a najviše na svoju – 

SVE O SPORTU

ZVEZDA POČELA PRIPREME: Saša postrojio igrače na Kopaoniku! (FOTO)

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

LOM NA SVADBI: Zdravko Mamić zgrabio mikrofon i zapevao srpski hit! (VIDEO)

– Svi su govorili o neutralnosti, a samo se Vučić obavezao na neutralnost pred Skupštinom i pred Srbijom. Svi su govorili o neutralnosti javno, a obećavali su članstvo u paktovima tajno –  rekao je Vulin.

Istakao je da je Srbija vojno neutralna zemlja i da će paziti šta govore velike sile, ali da će donositi odluke koje su najbolje za državu.

– Neutralnost je najčasniji, ali i najteži put, a mi smo je izabrali za svoj put – kazao je ministar Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter