Izvor: Vijesti
16.08.2020 u 17:28
0

„Sve se rešava u hodu, bez gužvi“ Za ulazak u CRNU GORU neće biti potreban PCR TEST?

Četvoročlana porodica koja se odluči da ode na letovanje u Crnu Goru mogla bi da uštedi dodatnih 200 evra za testiranje.

SAZNAJTE JOŠ:

PROBLEMI I PERIPETIJE: Srbi koji poseduju nepokretnost u Grčkoj nemaju način da izmire dugove!

DETALJI TRAGEDIJE U GADŽINOM HANU: Lovac upucan u butinu ISKRVARIO na putu do lekara

NESVAKIDAŠNJA RASPRAVA KOD PANČEVCA: Psovanje, preticanje i prolazak kroz CRVENO! (VIDEO)

NOVA PRAVILA: Javne kuće u doba Korone rade po OVOM principu

Na srpsko-crnogorskoj granici ni juče ni danas nije zabeležen veći broj vozila, iako srpski građani sada mogu da ulaze u Crnu Goru uz negativan PC test ne stariji od 72 sata (ili pozitivan na antitela kao znak da je osoba preležala kovid-19), dok crnogorski državljani u Srbiju ulaze bez bilo kakvog testiranja.

 Jedan od policijskih službenika u neformalnom razgovoru je rekao novinarima crnogorskog lista „da su testovi uneli malo zabune kod putnika, ali da se to završava u hodu i bez pravljenja gužvi“.

– Moglo bi se dogoditi da za nekoliko dana i Crna Gora ukine obavezu posedovanja testa za one koji dolaze iz Srbije – rekao je ovaj službenik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Da li ćete ići ovde godine u Crnu Goru?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter