Izvor: Alo.rs
17.08.2020 u 08:11
0

HAOS NA UTAKMICI: Žestoka svađa igrača Junajteda nakon Seviljinog gola za finale (VIDEO)

Drama na utakmici u Kelnu

Fudbaleri Sevilje prvi su finalisti Lige Evrope. Oni su u polufinalu u Kelnu savladali Mančester junajted sa 2:1. Junajted je poveo golom  Fernandeša, izjednačio je Suso , a finale Sevilji osigurao je De Jong.

Sevilja će u finalu u petak ponovo u Kelnu igrati protiv pobednika susreta Inter – Šahtjar, koji je na programu u ponedeljak u Dizeldorfu.

SAZNAJTE JOŠ

NESREĆA U ZOO VRTU: Devojčica (6) pala sa zida!

CRNA NEDELJA: Mladića pokosio automobil kod Mladenovca, leži u LOKVI KRVI!

PANIKA KOD KAKNJA: Prvi potres oko pola devet

TEŽAK UDES KOD BUBANJ POTOKA: Vozilo na KROVU, jedna osoba POVREĐENA (VIDEO)

NASTAVAK PRIČE KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Porodila se Darija (14) koja je tvrdila da je otac njenog deteta Ivan (11)

Ipak, Seviljin plasman nije glavna tema nakon ove utakmice, barem ne u Engleskoj, gde su se mediji raspisali o sukobu dvojice igrača Junajteda.

Viktor Lindelof je bio krivac za drugi gol Sevilje. Loše je reagovao u kaznenom prostoru, a Luk de Jong je postigao gol za 2:1. To mu je zamerio Bruno Fernandeš, koji ga je kritikovao.



Šveđaninu se to nije svidelo pa je verbalno napao saigrača. Engleski mediji zaključili su kako se iz snimka sa terena može zaključiti kako je Lindelof Fernandešu rekao „odje*i, ku*vo“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter