Izvor: Alo.rs
17.08.2020 u 08:21
0

NINKOVIĆ ĆE PONOVO IGRATI U SRBIJI: Beogradski klub želi svog bivšeg igrača!

Na meti je, pored Ninkovića, još jedan bivši napadač

Nestašni dečko“ srpskog fudbala, talentovani fudbaler koji se često sukobljavao sa navijačima na stadionu koji su mu zviždali, mogao bi da se vrati kući!

Naime, Ninković je velika želja crno-belih u tekućem prelaznom roku i za to postoje šanse da uskoro dođe do transfera. Ali, postoji jedan problem.

Posle sjajne sezone u dresu Askolija u Seriji B, Ninković je skrenuo pažnju i klubova iz elitnog ranga italijanskog fudbala. Tako je trener Verone Ivan Jurić pred upravu kluba postavio zadatak da angažuje Ninkovića.

SAZNAJTE JOŠ

NESREĆA U ZOO VRTU: Devojčica (6) pala sa zida!

CRNA NEDELJA: Mladića pokosio automobil kod Mladenovca, leži u LOKVI KRVI!

PANIKA KOD KAKNJA: Prvi potres oko pola devet

TEŽAK UDES KOD BUBANJ POTOKA: Vozilo na KROVU, jedna osoba POVREĐENA (VIDEO)

NASTAVAK PRIČE KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Porodila se Darija (14) koja je tvrdila da je otac njenog deteta Ivan (11)

Hrvatski stručnjak vidi srpskog vezistu kao bitan deo tima u narednoj sezoni. Interesovanje Verone bi moglo da pokvari planove crno-belima, ali kada je pitanju fudbaler iz Bogatića, uvek je sve moguće. To je pokazao u prethodna dva meseca, kada je zablistao na terenu i postao prva zvezda Serije B.

Gotovo da nije bilo utakmice na kojoj Ninković nije imao zapažen učinak u vidu pogotka ili asistencije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter